Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фруктовий чай Фуань-Ча Жожоба - незвичайний вид чаю, заснований на тростинному цукрі, виготовленому за унікальною рецептурою. Такий продукт виробляють у місті Фуань китайської провінції Фуцзянь. Мелассу, масу з тростини, обробляють особливим способом, щоб зберегти в готовому цукрі максимальну кількість вітамінів, мікро- та макроелементів. Цей напій покращує травлення. Підтримує серцево-судинну систему; Виводить токсини та очищає печінку. Стимулює активність мозку. Крім того, вітаміни С активно використовують для лікування застуди та грипу. І це лише небагато корисних властивостей Фуань-ча!
Як приготувати чай? Для виготовлення фруктового чаю фуань-ча рекомендується використовувати 1 чайну ложку на склянку окропу температурою не вище 100 градусів. Настояти трохи більше 5 хвилин, вживати не пізніше 4 годин до сну.