Кількість
|
Вартість
|
||
|
У високогір'ї Уганди, на висоті 1500-2200 метрів над рівнем моря розташовуються численні кавові плантації, звідки родом наші ароматні зерна арабіки. Практично всі вони знаходяться в приватному володінні місцевих фермерів, кожен з яких розвиває своє господарство і прагне підвищити якість виробленого кави до ідеального. У цій справі їм супроводжують прекрасні погодні умови - невеликі плантації оточені деревами, які затінюють їх природним шляхом. Відмінна грунт і регулярні щедрі дощі дають можливість зібрати значний урожай двічі на рік!
В Уганді вирощують переважно робусту, практично вся вона йде на експорт. Близько 20% від усього виробництва припадає на каву в зернах сорту арабіка. Чи не забагато, але якісно - характеристики останньої не залишить байдужим справжнього кофемана. Смак напою має виражені нотки цитрусових фруктів. Кислотність у цього моносорти кави середня. Аромат виражений, яскравий, що вабить! Для своїх покупців ми дбайливо обсмажуємо зерна Уганди кави і ретельно пакуємо, щоб ви могли насолодитися неперевершеним ароматом і чудовим смаком свіжообсмажених зерен арабіки!