Кількість
|
Вартість
|
||
|
Парагвайський очищений мате "Мате зелений (Парагвай)" став легендою Південної Америки. Має одночасно сильний і м'який тонізувальний ефект. Адаптований до вживання за допомогою "звичайного" чайного заварювання.
Смак: насичений, трав'яний
Аромат: благородний
Один зі способів заварювання мате (етнічного чаю):
Порція: дві чайні ложки на чашку 350 мл і ще одна додаткова — на чайник.
Час заварювання: 1 хвилина за температури 95°C.
Особливі умови: пити мате потрібно відразу, щойно він досить охолодів. Під час традиційного заварювання використовують калабасу та бомбілію. Водночас порція збільшується до 30 грамів, а час вживання (у разі постійного підливання окропу) — до 30 хвилин.
- Виробник - Османтус
- Країна виробник -Аргентина
- Тип чаю- Мате
- Склад чаю -Збір
- Форма випуску -Листовий
- Розмір чайного листа- Дрібнолистовий
- Смакові інгредієнти -Натуральні
- Вага- 250 г
- Упаковка- Паперовий пакет