Кількість
|
Вартість
|
||
|
Папайя сушена — це дуже ароматний і смачний сушений плід, що вирощується в тропічних широтах. Рослина має ще дві назви: «хлібне дерево» — за запах при запіканні плодів, нагадує хлібний, і «динне дерево» через схожість за своєю формою з динею. Папайю сушену натуральну можна додавати в різноманітну випічку, десерти, каші, сир, йогурт і сметану. Яскраві фруктові шматочки допоможуть зробити легкий сніданок або вечерю більш смачним і корисним. Маленькі солодкі шматочки сухофруктів кладуть у тісто, додають у пироги, тістечка, кекси і торти.
Незвичайний варіант вживання сушеної папайї — додавання маленьких шматочків в морозиво. У поєднанні з холодним ласощами папайя порадує яскравим тропічним смаком в літню спеку.
Класти сухофрукти можна готові сніданки, в мюслі, пластівці та злакові каші. Вітамінна добавка збільшить користь звичних страв, а смакові якості сніданку помітно покращаться.