Кількість
|
Вартість
|
||
|
Один з популярних італійських соусів це Песто Pesto alla Genovese senza aglio (Песті алла Дженовізе сінца агліо) ТМ Barilla (Барилла), який приготовлений на основі базиліка та оливкової олії з додаванням традиційного італійського сиру Пармезан та волоських горіхів. Пармезан - твердий ароматний сир з тонкою гіркуватістю і тривалим післясмаком.
Соус можна додати до пасти або спагетті. Соус з сиром Пармезан та горіхами стане відмінним доповненням до м'ясних страв, лазіння, піци та овочевих запіканок. Формат поставки - скляна банка вагою 190 г, яка зберігає свіжість та смакові якості продукту.
Особливості соусу Песто Pesti alla Genovese senza aglio:
містить горіхи;
густа консистенція;
на основі оливкової олії;
містить сир пармезан.