Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синій чай Анчан насиченого блакитного кольору. Сушені квіти тайської орхідеї. Легкий смак прянощів, пилку і меду. Деякі помічають нотки вареної кукурудзи і свіжого зеленого горошку. А деякі вловлюють аромат смаженого насіння.
Якщо до синього настою Анчан додати кілька крапель лимонного соку або часточку лимона, він поміняє свій колір на пурпурний!
Натуральний релаксант - допоможе розслабитися і заснути. Для застосування ввечері. Для однієї порції досить 3-5 квіток. Не містить кофеїн.
Синій чай витримує кілька заварок, поки не зникне колір. Але заварювати його занадто багато разів не варто, як і настоювати надмірно довгий час, тому що смак напою зіпсується.
Приготування:
квіти залити 250 мл водою t – 90 C, через кілька секунд злити воду і знову повторно заварити, настоювати 5 хв.; у готовий чай додати лимон, мед, цукор за смаком.