Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чай Матчу рожевий
СТВОРЕНИЙ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ПРЕКРАСНОГО РОЖЕВОГО МАТЧУ ЛАТТЕ.
Рожевий чай матчу має приємний смак, що нагадує суміш полуниці, кавуна і ківі.
Дає легке відчуття насичення і містить велику кількість вітамінів і мінералів:
- залізо,
- магній,
- вітаміни групи В і С.
Чай Рожева Матчу – Маття (Pink Matcha) - класичний представник порошкових напоїв і добавок, виготовлених за технологією Матчу, протертих на кам'яних жорнах до стану пудри плодів, квітів, листя і ягід. Застосовується в приготуванні напоїв, десертів, косметології і здоровому харчуванні. Рожева Матчу виготовляється з дбайливо висушених пелюсток Червоної троянди в Китаї.
Рожева матчу відрізняється в способі приготування від інших видів порошкового чаю. Класичний рецепт приготування Зеленого матчу передбачає заварювання на воді. Таким же чином можна готувати Блакитний матчу. А ось рожевий – не можна.
У чаю насичений смак, ліловий колір і пряний аромат. Але дечого йому все ж бракує – здібності так добре розчинятися у воді, як зелений або блакитний матчу.
Все із-за різниці молекулярної структури: м'якоть фрукта і аркуш або квітка рослини по-різному розчиняються у воді.
ЗАМІСТЬ ВОДИ – МОЛОКО!
Рожевий матчу, розчинений у воді, втрачає насиченість смаку і аромату. Найбільше він нагадує компот, для якого пошкодували фруктів. Тому ми не рекомендуємо готувати його на воді і наполягаємо на тому, що він створений для приготування прекрасного рожевого Матчу Латте.
ЯКЕ МОЛОКО НАЙКРАЩЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ
- Використовуйте будь улюблений сорт молока.
- Фруктовий смак рожевого матчу краще всього поєднується з нежирним молоком:
- кокосова
- будь-горіхове.
- вівсяне молоком теж може бути цікавим.
- коров'ячим з низьким %жиру.
РЕЦЕПТ РОЖЕВОГО МАТЧУ-ЛАТТЕ:
На приготування матчу-латте з рожевим матчу ви витратите не більше 5 хвилин і 4 інгредієнтів:
- 4 р рожевого матчу – чайна ложка з гіркою,
- молоко – 100 мл,
- вода – 50 мл,
- цукор або його замінник – 1 ст. ложка цукру, меду або будь-якого солодкого натурального сиропу.
Приготування:
- Воду закип'ятити і дайте їй охолонути 5-7 хвилин.
- Додайте до неї матчу і змішайте з допомогою віночка до повного розчинення.
- У високу склянку налийте підігріте або кип'ячене молоко, до нього додайте підсолоджувач і збивайте віночком, поки підсолоджувач не розчиниться, а на поверхні не з'явиться шапка піни.
- До молока влийте матчу, злегка змішайте віночком.
Готово!
Зверніть увагу, що для приготування необхідно мати електричний віночок. Він збиває дуже швидко й інтенсивно, допомагає отримати правильну консистенцію молока і чаю, а значить і правильний смак напою.
Рожевий матчу не має виражену тонізуючу або розслаблюючу дію, тому пити його можна в будь-який час доби – рано вранці, або пізно ввечері.