Кількість
|
Вартість
|
||
|
Незвичайний фруктовий чай Османтус Фуань-Ча Імбир – це традиційний китайський напій на основі тростинного цукру. Виготовляють цей справді екзотичний для нас продукт у китайській провінції Фуань. Тросник проходить спеціальну обробку, що дозволяє зберегти в продукті масу нутрієнтів. Імбир наповнює чашку вітамінами та антиоксидантами. Готовий настій на смак нагадує чорний шу пуер, у який додали цукор, з яскравими імбирними нотами. Заварювати фруктовий чай Османтус Фуань Ча Імбир потрібно, дотримуючись технології. Висипте в чашку 1 чайну ложку суміші та залийте її водою температурою 90-100℃. Наполягати напій до 5 хвилин. Пити чай рекомендовано у першій половині дня або не пізніше ніж за 4 години до сну.