Кількість
|
Вартість
|
||
|
Квіти гомпфрени довго зберігають первісний вигляд. Вони добре виглядають і після висушування. У Китаї ж гомфрена використовується як сировина для чаю, і як добавка до основного напою, що виходить не лише смачною, а й корисною для організму.
Квітки гомпфрени є відмінним загальнозміцнюючим засобом. Вони дозволяють:
- підвищити захисні функції організму;
- вилікувати кашель при простудних захворюваннях;
- зменшити напад при бронхіальній астмі;
- відновити функції печінки.
Настій із гомфрени готується з розрахунку 4-5 бутонів на 200-500 мл гарячої води (але не окропу). Наполягати потрібно до 10 хвилин. Можна експериментувати, змінюючи пропорції та час витримки до смаку.