Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава в чалдах (монодозах) illy Classico 100% Arabica (1шт. по 7г) - найлегший спосіб приготувати справжній італійський еспресо. Кожна капсула ESE містить потрібну кількість кави, міцно спресованої та упакованої між двома аркушами екологічно чистого паперу. Тонкі нотки шоколаду, тостів і карамелі роблять цю каву приємною для пиття.
Просто вставте чалду-монодозу з попередньо відміряною, відмінно змеленою і добре ущільненою справжньою кавою Illy Espresso в ESE-сумісну еспресо-машину і у вас готовий смачний, насичений і ароматний еспресо менше, ніж за 30 секунд.
Поєднання трьох основних відтінків смаку, ідеально збалансованих між собою: насолода, гіркуватість, кислинка і тривалий шоколадний смак.
Кава illy – італійський бренд преміум-класу.
Застосування: для чалдових кавових машин
Чалди стандарту ESE (44 мм)
Поєднання трьох основних відтінків смаку, ідеально збалансованих між собою: насолода, гіркуватість, кислинка і тривалий шоколадний смак.
Кава illy – італійський бренд преміум-класу.
Застосування: для чалдових кавових машин
Чалди стандарту ESE (44 мм)
-
Упаковка: Чалди в пакетиках
-
Тип кави: Чалдова (в монодозах)
-
Склад: 100% Арабіка
-
Смак: Солодощі, гіркуватість, кислинка та тривалий післясмак
-
Обсмажування кави: Середнє
-
Кава: illy
-
Країна: Італія
Ідеальне пакування для кави
У перфорованому паперовому пакетику знаходиться 7-9 грамів спресованої кави. Це стандартна класична порція напою із збалансованим смаком. При змішуванні різних сортів арабіки купажисти створюють дивовижні смакові букети. Суміш кавових зерен обсмажується, відстоюється кілька днів. Після помелу кавовий порошок відразу розфасовується та спресовується в автоматі. Щоб зберегти смак та запах кави, готові чалди упаковуються у фольговані сашети.
У перфорованому паперовому пакетику знаходиться 7-9 грамів спресованої кави. Це стандартна класична порція напою із збалансованим смаком. При змішуванні різних сортів арабіки купажисти створюють дивовижні смакові букети. Суміш кавових зерен обсмажується, відстоюється кілька днів. Після помелу кавовий порошок відразу розфасовується та спресовується в автоматі. Щоб зберегти смак та запах кави, готові чалди упаковуються у фольговані сашети.