Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бамбук почали використовувати з лікувальною метою ще багато тисячоліть тому. Сьогодні бамбук використовується як добавка до чаю, як самостійний чайний напій, а також як ароматизатор і декор для кондитерських виробів. Як сировину використовують тільки верхівки молодих відростків, які збирають вручну, сушать, пропарюють і термообробки. Ця технологія дозволяє досягти м'якості трав'яних ноток.
Корисні властивості бамбука:
- бамбуковий лист має насичений біохімічний склад – містить поліфеноли, амінокислоти, мікроелементи, вітамін С.
- покращує пам'ять, підвищує настрій, заспокоює, нормалізує сон зміцнює імунну систему та є сильним антиоксидантом
- завдяки вмісту кремнієвої кислоти при регулярному вживанні запобігає артрозу, ревматизму, мігрені
- зміцнює серцево-судинну систему
- покращує структуру волосся, шкіри, нігтів нормалізує метаболізм