Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це натуральний сиро-в'ялений продукт, рецептуру якого розробили кращі фахівці, вони піддають свинячий окост сухий засолюванні, а потім в'ялять. Цей процес ділиться близько року, а іноді навіть більше. Шинка після свого дозрівання виходить сухою і твердою, має характерний рожевий колір, легкий блиск скибочок, приємний смак і аромат.
При приготуванні не використовують консервантів, а також інших спецій, крім солі. Завдяки цьому, в продукті присутні корисні властивості.
Прошутто часто використовують в таких стравах, як піца, салати, в невеликій кількості в супах і юшка. Перед подачею на стіл Рrosciutto Сrudo нарізають тоненькими скибочками які відмінно підходить до келиха сухого вина, поєднуються з оливками або сиром, а також його подають у складі м'ясних закусок.