Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь та смак. Шен Пуер (Сирий пуер) цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. Згодом гіркоту та грубість свіжого листа замінюється вишуканістю та легкою гіркуватістю.
Заварювання:
Як і будь-який чай – пуер вимагає витримки стандартних дозувань, та дотримання кількох правил заварювання. Загалом закладають 6 р на 150 мл гарячої води. Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом наполягання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини – 2-3 рази.