Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус Barilla Pesto Rosso це чудове поєднання ароматних томатів, бальзамічного оцту з Модени і сиру Грана Падано.
- Для приготування соусу Песто Россо використані тільки натуральні, добірні інгредієнти.
- Процес приготування ретельний і повільний, для того, щоб надати продукту бездоганний смак і чудовий аромат.
- Соус отримують без додавання консервантів і барвників.
- Соус Pesto Rosso від Barilla гармонійно поєднує в собі соковитий томат, базилік і крапельку бальзамічного оцту.
- Ідеально підходить для додавання до макаронів Farfalle, соус слід додавати безпосередньо після зливу води.
- Для отримання кращого результату, можна розбавити песто невеликою кількістю води, близько 1 чайної ложки на порцію.
- Барілла рекомендує приправити страву крапелькою бальзамічного оцту і додати свіже листя петрушки.