Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сир Parmigiano Reggiano- найвідоміший італійський сорт твердого сиру довгого дозрівання. Пармезан Parmareggio має витримку 30 місяців та він належить до елітної групи найбільш дорогих сирів пармезан. Сир має ламкий текстуру з нерівним зрізом і кришиться при нарізуванні. Пармезан має ніжний смак з пікантним присмаком. Вживається як самостійне блюдо або використовується у вигляді добавок до пасти, піци, супів і салатів. Пармезан часто їдять з грушами, медом і волоськими горіхами. Пармезан, як хороше вино, цінується своєю витримкою.Пармезан можна нарізати, як будь-який інший сир, його ламають або колють з-за того, що він кришиться, а також вживають у тертому вигляді, додаючи до різних страв .